Best i Test Blender og Smoothie Maskin

Nettredaktør, Thea Lien

Sist oppdatert: 
1/10/2017 av Thea Lien


best i test blender og smoothie maskin nutri ninja bl480

Nutri Ninja er den nyeste modellen fra Nutri-merket, og den skuffer ikke. Denne blenderen leveres med Auto IQ, et pre-program som lar deg velge i henhold til frukt og grønnsaker du blander for å sikre maksimal utvinning av juice. Nutri Ninja kommer med en 1000Watts motor med muligheten til å blande is, nøtter og frossen frukt til en helt jevn masse.

Denne smoothie maskinen er lett å bruke og kommer med to forskjellige beholdere, en på 500 ml og en på 650 ml. I tillegg kommer Nutri Ninja med en bok på 30 oppskrifter som gjør det enkelt å komme igang med dine egne smoothie-variasjoner.

Med ledende teknologi blander Nutri Ninja alt mye mer jevnt enn tidligere Nutri-produkter. Denne blenderen kan også brukes til å lage deilige sauser, supper og salatdressinger.

Kast alle ingrediensene i en av beholderne, klikk koppen på plass og start blenderen. Du trenger ikke bytte kopp når smoothie maskinen er ferdig, du bare vrir beholderen av og blandingen er klar til servering.

Ninja BL480 har et enkelt design, ruver bare 37cm og er kompakt og sterk. Den leveres med sugekopper på undersiden som holder blenderen stabilt på plass. Rengjøring etter bruk er veldig enkelt, du løsner helt enkelt bladlokket fra beholderen og skyller det under kaldt vann – hvis du føler deg ekstra lat, kan du også sette knivene rett inn i oppvaskmaskinen.

Nutri Ninja er en fantastisk smoothie maskin og kan håndtere alt du putter i den. Den leveres med en automatisk IQ-knapp som kan programmeres for å blande frukt og grønnsaker, samt is og nøtter. Blenderen kommer med 3 innstillinger; vanlig, ultra og pulserende – noe som gir deg full kontroll over blandingens konsistens.

Fordeler

 • plus
  Veldig god til kverning av kaffebønner
 • plus
  Glimrende til å lage milkshaker og drinker
 • plus
  Veldig brukervennlig
 • plus
  Knivene er enkle å sette sammen
 • plus
  Oppmålingene er enkle å lese
 • plus
  Alle delene tåler å bli vasket i oppvaskmaskin

Ulemper

 • minus
  Har kun én innstilling for manuell pulsering
 • minus
  Beholderen er litt for bred til å holde komfortabelt
 • minus
  Litt bråkete
Blender
5 (100%) 1 vote